Whoopi Goldberg má vlastní oděvní značku s širokým výběrem velikostí

Whoopi Goldberg má vlastní oděvní značku s širokým výběrem velikostí

Herečka Whoopi Goldberg se rozhodla, že vám usnadní ranní rozhodování co na sebe, a to bez rozdílu, zda nosíte velikost XS nebo 3XL.

Ať už se cítíte jakkoliv, podle filozofie Goldberg přijdete ke své skříni a vždy budete vědět, co vám perfektně padne. Žádné dlouhé rozhodování a zkoušení oblečení. Goldberg se zaměřila na univerzální módní kousky, které vynosíte do kanceláře, ale také na piknik s kamarádkou. A také kousky, které budou schopny se přizpůsobit určitým proměnám vašeho těla. Goldberg si váhovými přírůstky i úbytky za svůj dosavadní život prošla několikrát a dokáže si tak představit, nad čím asi spousta žen každé ráno před svou skříní s oblečením přemýšlí.

V kolekci tak najdeme vesměs volnější a pohodlné módní outfity, které za vás řeší to, zda jste snědla větší oběd, nebo máte momentální problém se zavodněním. Značka DUGBEE oblíbené herečky by tak mohla sklidit velký ohlas.

Whoopi Goldberg navíc zastává názor, že móda je nestárnoucí, a proto stejnou věc může nosit jednadvacetiletá dívka stejně jako šedesátiletá dáma. Z toho důvodu spojuje Goldberg materiály dle vlastních pocitů. Příkladem může být mikina s troškou šifonu. Herečka nešetřila ani grafickými potisky. I cenové rozpětí od 89 do 390 dolarů dovoluje nákupy téměř komukoliv. Kolekci seženete například v Amazonu.

 

Dugbee.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram