Česká značka alešbáry přináší druhou edici „lokální“ limitované kolekce plavek ve spolupráci se značkou Cover Me Not

Česká značka alešbáry přináší druhou edici „lokální“ limitované kolekce plavek ve spolupráci se značkou Cover Me Not

Léto se blíží a dřív než se nadějeme, budeme řešit, jaké plavky k bazénu zvolit. Pokud chcete něco aktuálního, a ještě z rukou talentovaného českého dua, zkuste se zaměřit na novou variaci plavek propojující look s aktuální oděvní kolekcí alešbáry.

zdroj: alesbary.cz

Myšlenka nikdy nekončící sezóny provází plavky designérské dvojice alešbáry od A do Z. Plavky jsou navrženy v České republice, vyrobeny v Indonésii pod taktovkou Cover Me Not a ke koupi v alešbáry shop Brno po celý rok. Značka Cover Me Not je česko-indonéského původu, založila ji Simona Trávníčková se svojí nejlepší kamarádkou Kelly Tandiono. Simona se po dlouhé pracovní zkušenosti v roli modelky rozhodla usadit v Indonésii, kde po nějaké době založila firmu s evropskými kořeny a silnou vazbou k našemu kontinentu. Nejspíš i proto jsou veškeré jejich produkty vyráběny ručně a zcela Fair Trade formou.

zdroj: alesbary.cz

Tedy i plavky alešbáry jsou vyráběny v malé dílně švadlenami, které do výroby vkládají kvalitní ruční práce. Konkrétně plavky alešbáry šije švadlena Ibu Lany.

„U kolekce plavek jsme se zaměřili na jednobarevné varianty, především v základní barevnosti pro tuto sezonu. Bikiny jsou v minimalistických střizích a celkové plavky mají zajímavé prvky např. v podobě násobených ramínek,“ svěřil nám ke kolekci jeden z autorů Aleš Šeliga, který dále doplnil, že do návrhů plavek přenesli se svou ženou Bárou část své designérské osobnosti. „Obecně vyznáváme jednoduché, ale promyšlené střihy. V kolekcích dbáme na kvalitu materiálů, což platí i u plavkových řad.“

Kolekce je určena ženám různých tvarů, názorů, vyznání i společenských vrstev, které spojuje touha po originalitě, kvalitě, jednoduchosti a oděvu i doplňku s promyšlenou koncepcí.

zdroj: alesbary.cz

Česká značka alešbáry nedávno také představila svou aktuální nadčasovou kolekci, kterou tentokrát ladila do různých odstínů šedi. Modely #mysoul #mymind jsou vyrobeny z přírodních materiálů jako je merino, čistá bavlna, hedvábná organza a viskóza v mnoha variacích. Akcenty červeného hedvábí pak najdeme v navazujících modelech #myblood.

Značka Alešbáry obecně inklinuje k technicky čistým materiálům v jejich původním stavu. Baví ji jejich převtělování do fashion produktu, kterým se možná nikdy neměly stát. Opakujícím se a čitelným rukopisem jsou i vertikální střihová řešení.

zdroj: alesbary.cz

zdroj: alesbary.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram