Inspirace: Jak zorganizovat vstupní prostor domu i bytu

Inspirace: Jak zorganizovat vstupní prostor domu i bytu

Vstupní chodba do domu či bytu by měla být světlým útulným prostorem, který vás přivítá. Často v něm ale překypuje hromada svršků a bot. Jak takové místo lépe zorganizovat?

Organizovaný a čistý prostor, který můžeme označit za vstupní halu i přesto, že se jedná o pidi chodbičku v malém bytě, bychom měli udržovat funkční, praktickou a atraktivní. Což není vždy úplně snadné. Existuje však několik způsobů, jak takového výsledku alespoň částečně docílit. Nepřeberné množství věšáků, šatních skříní a botníků jsou pomocníky k nezaplacení. Pojďte se inspirovat.

Teleskopický šatní stojan

Také máte v chodbě tunu věcí, kterou nemáte kam uložit a přitom máte málo prostoru? Teleskopický stojan vám bude skvělým pomocníkem. Nastavitelná výška je třešničkou na dortu, díky které využijete každý centimetr místnosti. Zároveň kromě ramínek s oblečením můžete na stojan umístit několik párů bot, kabelky i klobouky. A to už stojí za zvážení. Jeho cena je 1 529 Kč a zakoupíte ho zde.

 

Set skříně a nástěnného věšáku

Osobitý styl v kombinaci s poklizenou chodbou je praktickým řešením vašeho bydlení. Věšák má dostatek prostoru na vaše svršky, klobouky i kabelky, zatímco skříňky pěkně pojmou několik párů obuvi i dlouhý kabát, který pravidelně nevyužíváte. Tento set koupíte právě zde za 5 629 Kč a stojí za ním značka Homitis.

 

Bílý botník s lavicí a věšákem

Nástěnný věšák s policí a lavice obsahující botník jsou moderním vyjádřením skandinávského stylu. Bílá je barvou elegance a v interiérech momentálně velmi populární. Tento set nezabere příliš místa, a přesto vám dovolí, alespoň částečně zorganizovat prostor chodby. Jeho cena je 6 699 Kč a koupit ho můžete tady.

 

Kombinace se zrcadlem

Německá značka Germania přináší moderní a prvotřídní nábytek propracovaný do každého detailu. Set v kombinaci se zrcadlem a červenou skříňkou si rozhodně získá nejedno srdce. Celou kombinaci můžete zakoupit zde.

 

Úložný prostor se závěsem

Upřednostňujete soukromí a netoužíte, aby každá návštěva viděla vaše boty a kabáty? Úložný systém od značky Simbiosis vám poskytne potřebný prostor na uskladnění všech věcí z chodby, a přitom naprosté pohodlí v tom, že vše můžete prakticky zakrýt. Cena tohoto úložného prostoru je 4 799 Kč a koupíte ho zde.

 

bonami.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram