Oblékněte letos na podzim stylové džíny

Oblékněte letos na podzim stylové džíny

Jakmile se trochu ochladí, vhod jistě přijdou džíny. Vyberte si takové, které budou nejen pohodlné, ale také trendy. Tyhle modely si žádá podzim 2018!

Motorkářské

Džíny v motorkářském duchu nebo raději děrované s všitými děrovanými punčochami? Na českém e-shopu i-moda.cz najdete obě varianty. Pokud si na chladnější zářijové dny plánujete pořídit také nové džíny, vedle určitě nešlápnete ani s jedněmi. Zatímco motorkářské můžete vzít i do práce, džíny s dírami a děrovanými punčochami už se asi příliš nehodí. Proto na to myslete i při výběru, ať zvolíte opravdu takové, které unosíte, co to jen dá. 

S výšivkami

Výšivky zaujaly důležitou pozici mezi módními trendy už loni v létě, na letní módě sice jejich obliba trochu ustává, na džínách naopak roste. Proč nosit obyčejné džíny, když mohou být dozdobené květy, lebkami nebo trendy nápisy?

Roztrhané

Ripped džíny slaví už pětiletku. Tak dlouho se drží na přední příčce mezi denimovými trendy. Představují vhodnou alternativu džínů na léto, když je teplo a v klasických kalhotách byste se pekla. Pohodlně se nosí během letních večerů, ale skvěle poslouží i na podzim. Nikdo totiž neřekl, že když vám bude velká zima, že si pod ně nemůžete natáhnout třeba černé silonky. 

Všechny modely seženete na i-moda.cz. Pokud jste ze Slovenska, můžete se podívat na vase-moda.sk.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram