Skateboard: Koníček pro děti nebo sexy sport pro muže?

Skateboard: Koníček pro děti nebo sexy sport pro muže?

Časy se mění a s tím přicházejí i různé trendy. Dříve jsme viděli malé kluky pobíhat se skateboardem v ruce a nyní o tento druh sportu jeví zájem především muži 30+. 

Podle různých zdrojů si tak muži mezi 30-40 lety kompenzují mládí a zahánějí počínající krizi středního věku. Ať je to, jak chce, jakýkoliv pohyb je dobrý a pokud to i daného jedince baví, ne-li nadchne, tak je to skvělá kombinace.

Porsche nebo skateboard?

Jízda na prkně je osvobozující a uklidňující. Pokud zrovna nemáte na nové Porsche, abyste se opět cítili na 20, pak si kupte skateboard, není to žádná velká investice a základní triky se naučíte rychle. Skateboard není už jen zábava pro malé děti, ale pouliční sport pro dospělé muže. Nevěříte nám? Podívejte se na přesvědčivé důkazy, které mluví za vše.

Co na sebe?

Muži většinou neřeší módu tolik jako ženy, ale i zde se pomalu mění doba. Každý se dnes chce cítit i vypadat dobře. Při sportu je důležité být v celkovém pohodlí, komfortu a zahalit se do příjemných a kvalitních materiálů.

Jaký vybrat?

Druhů je opravdu mnoho a záleží jen a jen na vás. Existují i různé tvary a velikosti pro určitý věk a váhu. Začátečníci volí větší plochy desky, protože je pak skateboard stabilnější. Na druhou stranu čím menší skateboard máte, tím snáze uděláte různé triky.

Skvělý dárek

Tak co dámy, už víte, co koupit svým drahým polovičkám? Ti více šikovní si mohou skateboard dokonce vyrobit sami. Takže stačí koupit základní sadu k výrobě skateboardu a rázem máte doma kutila i sportovce. A to se hodí!

Zdroj foto: Pinterest.com, Pixbay.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram