Street style na Mercedes-Benz Fashion Week 2019 byl plný luxusu i lokální módy

Street style na Mercedes-Benz Fashion Week 2019 byl plný luxusu i lokální módy

Mercedes-Benz Prague Fashion Week pomalu dobíhá, oficiální módní přehlídky jsou za námi, a tak se můžeme podívat i na street style outfity, které se na MBPFW objevily.

Neobyčejné outfity kolem módního mola

Mercedes-Benz Prague Fashion Week přinesl spoustu nového a zajímavého, a tak nezbývá nic jiného, než sespolečně s módním obchodem Queens podívat na best of street style letošního ročníku. A co to vlastně ten street style je? Jsou to outfity lidí, kteří se na přehlídkovém mole sice vůbec neobjevují, ale pohybují se okolo Fashion Weeku. Často je to ale jako opravdová přehlídka. Přímo na místě je zachytil fotograf Tomáš Habr.

Inspirace v Asii

Není tajemstvím, že se k nám do Evropy dostává i asijská móda a styl. To, co jsme ještě nedávno vídali jen v korejských popových videích, dnes očividně frčí i ve street style. Vypasované topy s krajkou, bundičky do pasu nebo pánské ledvinky, nejčastěji od Balenciaga a Louis Vuitton. I to bylo k vidění na letošním Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. Tento trend si osvojili i návrháři, kteří na týdnu módy předváděli své outfity. I v jejich modelech se totiž často objevují pánské ledvinky a asijské prvky.

Barvy, které nezáří

A konečně barvy a zase barvy. Je vidět, že podzim už opanoval šatníky účastníků. Žádné křiklavé kombinace v letošním street style z MBPFW nenajdete, ba dokonce si můžete všimnout, že v barvách dominuje černá. Ovšem jako všechny letošní trendy doprovází spousty outfitů barvy neonové a světélkující. A samozřejmě nemůžeme zapomenout ani na vzorování. V tom se návštěvníci MBPFW nikdy nedrží zkrátka. Většina účastníků je totiž očividně fanouškem oblečení s poselstvím, ať už o módě, životě, čemkoli. Krásná práce těch nejpřednějších módních domů.

Luxus i lokální móda

Na place se objevovaly především outfity módních domů jako Louis Vuitton, Balenciaga a Dior, což je výjimečná směska luxusu. Kromě nich však někteří účastníci přišli doslova nabušení kousky od lokálních designérů jako AiM nebo Lukáš Krnáč, kteří měli na týdnu módy v Praze vlastní přehlídku. Na to nejlepší z nejlepšího se můžete podívat v následující galerii. A my se těšíme na to, co nám přinesou i další světové týdny módy...

 

Foto kredit: Tomáš Habr
moda.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram