Čokolády, které můžete mlsat bez výčitek

Čokolády, které můžete mlsat bez výčitek

Milujete čokoládu? A taky si u každého snědeného čtverečku slibujete, že zítra už opravdu půjdete cvičit? Zkuste si dát tentokrát jiné předsevzetí. 

Nekupujte nekvalitní čoko-mlsky, které kakaové boby viděly jen z velké dálky. Místo toho si vychutnejte raw čokoládu v BIO kvalitě. Bez výčitek.

Proč zrovna raw čokoládu?

Běžné levnější čokolády ze supermarketů toho s pravou čokoládou bohužel už nemají moc společného. Při průmyslovém zpracování se z nich vytrácí prospěšné látky i původní aroma. Zato suroviny pro raw čokolády Iswari prochází jen minimálním přirozeným zpracováním. Vyrábí se při nízkých teplotách do 42°C a díky tomu v nich zůstává zachováno maximum výživově bohatých látek. A taky intenzivní vůně kakaových bobů, kterou si prostě zamilujete.

V raw čokoládách Iswari najdete jen ty nejkvalitnější BIO suroviny a žádný přidaný rafinovaný cukr. Základem jsou vybrané kakaové boby Arriba Nacional z Ekvádoru, které jemně doslazuje kokosový cukr nebo sirup. Navíc neobsahují jiné tuky než čisté kakaové máslo, což je skvělá zpráva také pro vegany – žádnou laktózu v těchto čokoládách nenajdete.

Intenzita a příchutě podle vašeho gusta

Rádi se rozmazlujete pořádně hořkou tmavou čokoládou? Nebo nedáte dopustit na její sladší a jemnější variantu? Raw čokolády Iswari nabízejí obě varianty. Řada minimálně 80% čokolád si získá ty, kteří dávají přednost intenzivnímu hořkému čokoládovému aroma. Varianty čokolád s obsahem 61 % čisté kakaové sušiny pak potěší všechny ostatní mlsné jazýčky.

Nemusíte ale zůstávat jen u klasické čokolády bez příchutě. Odvažte se a experimentujte s různými variantami chutí. Zahřejte se hořkou čokoládou s pálivou chilli papričkou nebo se nechejte překvapit kombinací kakaa se slanou spirulinou. Potěší vás také oblíbená jahoda a kardamom.

Zakřupejte si s čokoládou ochucenou pomerančem a quinoou nebo své chuťové pohárky naopak potěšte příjemnou vůní vanilky a lucumy. Máte rádi výraznější chutě a vůně? Pak sáhněte po čokoládě s gojinger nebo s osvěžující mátou.

A co teprve kombinace intenzivní chutě hořké čokolády s jemností kokosového krému! Přidejte malinu nebo vanilku a máte o jedinečný čokoládový chuťový zážitek postaráno.

Raw čokolády Iswari s nádechem exotiky si vás zkrátka získají. Užijte si jejich intenzivní chuť a díky obsahu superpotravin také pocit, že svému tělu dopřáváte jen to nejlepší.

iswari.cz

Mohlo by vás zajímat